Projecten

TN Slopen & Saneren heeft veel expertise en ervaring met het slopen of gedeeltelijk slopen van bouwwerken. Bekijk hier een deel van onze projecten om een indruk te krijgen van onze ervaring en werkwijze.

Sloopwerkzaamheden Lemmer

Slopen en afvoeren van 4 woningen in hartje Lemmer, na de sloop word hier een parkeergarage met winkels gebouwd.

Sloopwerkzaamheden Orxmastate Menaldum

In Menaldum slopen we 2 grote delen van de Orxmastate, na de sloopwerkzaamheden zullen we het terrein ophogen met grond, de slooplijnen aanhelen met damwandprofielplaat en bestratingen aanleggen.

Totaalsloop school en gymzaal Kollum

In Kollum zijn wij momenteel bezig met de totaalsloop van een school en gymzaal.

Vooraf hebben we het asbest verwijderd en het pand leeg gestript, op de locatie zal een nieuwe school gebouwd worden.

Sloop voormalig school Heerenveen

TN slopen&saneren verzorgd de sloop van een voormalig school in Heerenveen.

Asbestsanering en sloop van 2 Loodsen in Harlingen

TN slopen&saneren verzorgd de sloop van een twee opslagloodsen in Harlingen.

Brandschade Amsterdam

Na een grote brand in Amsterdam zijn wij gevraagd de kavel vakkundig te slopen en alle restanten af te voeren.

Sloopproject Hilversum

Na eerst al het asbest zorgvulding te hebben verwijderd, kon de sloop van de woning met 3 schuren beginnen.

 

Heeft u ook een sloop- of saneringsproject? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Project Hoevelaken

Ook voor kleine sloopprojecten zoals het inpandig slopen van een boerderij bent u bij ons op het juiste adres

Sloopproject nieuwbouw Groningen

Een prachtig binnenstedelijk project in Groningen. De hal wijkt voor nieuwbouw.

Project Nieuwehorne

Totaalsloop oud winkelpand met magazijn en werkplaats.

Asbestsanering en sloop Creil

Na een zorgvuldige asbestsanering moest deze woning in Creil wijken voor nieuwbouw.

Sloop intern bedrijfspand Zoetermeer

TN slopen&saneren verzorgd de interne sloop van een bedrijfspand in Zoetermeer. De eerste start is gemaakt.

Voortgang sloop Suw‚ld

voortgang sloop Suw‚ld.

 

Sloop boerderij en loods Warren Suw‚ld

Er is gestart met de sloop van de loods en de oude woonboerderij in Suw‚ld.

Deze moeten wijken voor de uitbreiding van het agrarische bedrijf.

Methamorfose 2de Oosterkade & Leeuwarderweg te Sneek

TN Slopen en Saneren is gestart met de asbestverwijdering aan de 2e Oosterkade & Leeuwarderweg in Sneek. De staat van de panden is de laatste tijd behoorlijk achteruitgegaan. Na divers stut- en stempelwerk is het directe gevaar inmiddels verholpen. Om in de toekomst problemen te voorkomen is de planning van de asbestverwijdering naar voren getrokken. Na de Bouwvak, circa september 2017, zullen naar alle waarschijnlijkheid de panden worden gesloopt.

 

Nieuwe vrachtwagen TN slopen en saneren

Sinds afgelopen zomer is de nieuwe Volvo vrachtwagen in dienst genomen. Inmiddels heeft deze vrachtwagen, in het thema van TN slopen en saneren, deelgenomen aan meerdere projecten. Het is hierom een belangrijke versterking bij de sloop- en saneringswerkzaamheden. Het aan- en afvoeren van materialen, het transporteren van puin en het ondersteunen van algemene sloopwerkzaamheden maakt dat deze vrachtwagen een krachtige hulp is bij de werkzaamheden van TN slopen en saneren.

Portiekwoningen aan de Wederik te Heerenveen

TN Slopen en Saneren is gestart met de sloop van de portiekwoningen aan de Wederik te Heerenveen. De komende weken gaan alle portiekwoningen tegen de vlakte. Het aanwezige asbest wordt uit de woningen verwijderd, de kozijnen en dakpannen worden afgevoerd. Volgend jaar start men met de bouw van nieuwe woningen.

Boorwerk Tesselschadestraat 7 Leeuwarden

TN Slopen & Saneren heeft boorwerk uitgevoerd te Tesselschadestraat 7 in Leeuwarden.

Totaalsloop Rastede Duitsland

Op dit moment slopen wij voor een opdrachtgever circa 9500 m2 bedrijfsloodsen en kantoorpanden. Zodra de bovenbouw gesloopt is starten we met het verwijderen van de betonvloeren en funderingen. Het werk is opgedeeld in 2 fases in deze fase slopen we circa 3500 m2 de 2e fase wordt uitgevoerd in de tweede helft van 2017.

Asbestsanering en tot casco strippen woonhuis Den Helder

Dit is een mooi binnenstedelijk project in Den Helder. Na een grondige asbestsanering is het woonhuis helemaal tot casco gestript en is de achterzijde helemaal gesloopt en afgevoerd inclusief alle funderingen.

Woonboerderij Sint Nicolaasga

In Sint Nicolaasga werd de achterzijde van een woonboerderij gesloopt. Dit soort zorgvuldige sloopklussen kenmerkt de deskundigheid van TN Slopen & Saneren. Alle medewerkers voldoen aan de eisen en normen die op dit vakgebied gevraagd worden. Werkend met de meest geavanceerde materialen en machines zorgen zij ervoor dat alle processen veilig en efficiŽnt verlopen.

Sloopwerkzaamheden Sint Annaparochie

TN Slopen & Saneren heeft in Sint Annaparochie een rij woonhuizen en een schoolgebouw gesloopt. De sloopexperts van TN Slopen & Saneren werken met oog voor de omgeving en omwonenden. Heldere en tijdige informatievoorziening richting de betrokkenen zorgen voor een vlekkeloos verloop van dergelijke grote sloopprojecten.

Sloopwerkzaamheden uitvaartcentrum Leeuwarden

In Leeuwarden is het voormalig uitvaartcentrum Jelsumerhof door TN Slopen & Saneren op vakkundige wijze gesloopt. Tijdens sloopwerkzaamheden speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Materiaal wordt zoveel mogelijk gerecycled. Overgebleven puin wordt waar mogelijk bewerkt tot herbruikbare grondstoffen.

Sloop en asbestsanering 3 loodsen in Creil

In Creil heeft TN Slopen & Saneren de sloop en asbestsanering van 3 loodsen verzorgd. De verwijdering van asbest vraagt om een specialistische aanpak vanwege strenge wet- en regelgeving. We zijn in het bezit van het SC-530 procescertificaat waardoor we alle denkbare asbestsaneringen mogen uitvoeren.

Meer weten over asbestsanering?

Project Goingarijp

TN Slopen & Saneren nam in Goingarijp de sloopwerkzaamheden van een woonboerderij voor haar rekening. Hier werd een totaalpakket geleverd waardoor de opdrachtgever het project zorgeloos uit handen kon geven.

Brugdek A6 rippen

TN Slopen & Saneren heeft aan de A6 het wegdek van een brug geript. Hierbij wordt het asfalt van de ondergrond geschraapt. Vervolgens heeft TN Slopen & Saneren het afvoeren en verwerken van het materiaal verzorgd.

Verzorgingshuis Noord-Burgum

TN Slopen & Saneren nam in Noord-Burgum de sloopwerkzaamheden van een verzorgingshuis voor haar rekening.

Slopen Hindeloopen

TN Slopen & Saneren heeft de sanering van een gebouw in Hindeloopen gerealiseerd. De sloopwerkzaamheden bestonden uit het strippen van het pand en de complete sloop van de buitengevels. Na de sloop is de ondergrond met grote zorgvuldigheid geŽgaliseerd.